Cu siguranta nu esti singura mireasa care se confrunta cu aceasta problema. Tot mai multe mirese se plang ca viitori soti nu vor sa plateasca prea mult pentru servicii foto si video la nunta. Mirii nu inteleg de ce trebuie sa plateasca sume atat de mari pentru o „simpla filmare” si cateva poze.

Ce trebuie sa faci?

In primul rand trebuie sa ii explici si sa ii aduci argumente de ce iti doresti servicii foto – video de calitate. In al doilea rand arata-i ce fac profesionistii. Arata-i ce fac si cei care se incadreaza in bugetul pe care el vrea sa il dati pentru aceste servicii. Spune-i cat de important este pentru tine filmul de nunta! Arata-i cat de frumosi sunt oamenii fotografiati corect si cu pasiune.

Multi fotografi si videografi se plang ca veniturile au scazut din cauza clientilor care nu inteleg pentru ce trebuie sa plateasca o suma atat de mare. Multi prefera sa plateasca cat mai putin! De aici au luat nastere foarte multe bloguri de fotografie si videografie cu articole scrise spre a incuraja oamenii sa cumpere servicii foto – video de calitate.

Ce faci daca viitorul tau sot nu vrea sa investiti in fotografie si filmare la nunta? Actioneaza!

Daca iti doresti cu adevarat un film de nunta sau fotografii artistice la nunta incearca sa redistribui bugetul. De cele mai multe ori bugetul nu este distribuit cum trebuie si se ajunge la lipsa de fonduri pentru serviciile foto video. Poate ca la aranjamentele florale ai alocat 2000 Euro, poti transfera catre foto 200 de euro de acolo. Poate pe rochie iti doresti sa investesti 5000 Euro! Incearca sa investesti doar 4000 de euro.

Acestea sunt doar cateva exemple prin care poti face rost de buget pentru servicii foto video!

Ce Faci Daca Viitorul Tau Sot Nu Vrea Sa Investiti In Fotografie Si Filmare La Nunta

Si daca tot nu exista buget…

Si in cazul in care tot nu strangi buget, fi deschisa cu fotograful si videograful si explica-le situatia. Spune-le ca tu ai bugetul x si ai vrea sa lucrezi cu ei. Intreaba-i ce pot sa iti ofere. Sinceritatea si comunicarea sunt factori importanti intr-o posibila colaborare.

In cazul in care fotografii sau videografii nu pot lucra pe suma propusa de tine, iti vor face anumite recomandari care te pot ajuta.

Altii citesc acum:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *