Sunt multe persoane care cauta cel mai mic pret pentru filmare nunta fara sa ia in considerare calitatea serviciului. Pentru ca segmentul videografiei de nunta lucreaza cu miri fara cunostinte informatioanale despre calitatea cinematica a filmarilor. Acestia sunt indrumati nativ sa apeleze la cele mai mici preturi. Citeste articolul: Cel mai mic pret pentru filmare nunta

Instincul de a lucra cu cel mai ieftin produs sau serviciu duce de cele mai multe ori la destabilizare. Sunt multe persoane, mai ales cei cu varste de peste 40 de ani care nu inteleg necesitatea calitatii. De aici pornesc si alte neclaritati precum: De ce sa intru pe site-ul cameramanulu? De ce sa fac o rezervare? De ce sa verific o disponibilitate? De ce costa atat? Cat ia pe ora?

Platesti atat cat intelegi din filmul de nunta!

Toate aceste intrebari si multe altele se nasc pentru ca viitori miri nu au interactionat cu informarile videografilor. Filmele de nunta sunt din ce in ce mai frumoase! Cameramanii sunt din ce in ce mai experimentati in acest domeniu. Singura problema este insa ca nu exista apreciere din partea masei majoritare cumpoaratoare de servicii video de nunta.

Cel mai mic pret pentru filmare nunta

Noi ii sfatuim pe miri sa cumpere servicii de videografie nu scumpe si nu ieftine! Nici de mijoc! Ii sfatuim sa cumpere atat cat apreciaza. Daca nu vezi dincolo de un filmaci pe 50 Ron / ora de filmare. Nu are rost sa contactezi o echipa de videografi.

Si invers! Plateste cat crezi tu ca merita! Daca videograful iti oferta incredere ca iti va livra un rezultat asa cum iti doresti, nu sta pe ganduri. Semneaza cu el! Intotdeauna se semneaza un contract!

Intr-un post vorbim si despre cunostinta aia a ta care are o camera tare si mai filmeaza pe la nunti! Stim ca e priceput. Poti sa citesti aici despre cunostinta ta care stie sa filmeze.

Altii citesc acum:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *