Cand trebuie sa cautam fotograful si cameramanul pentru nunta sa fim siguri ca facem cea mai buna alegere? Ca in orice domeniu, cei mai buni sunt ocupati si de cele mai multe ori nu poti sa lucrezi cu un anume fotograf sau videograf pentru ca nu este disponibil. Afla din acest articol cand trebuie sa contactam fotograful si cameramanul sa fim siguri ca avem echipa mult dorita. Citeste articolul: Cu cat timp inainte cautam fotograful si cameramanul pentru nunta?

Sfatul nostru este sa apelati din timp, sa cautati din timp si sa programati intalniri cu cel putin 1 an inainte de nunta. Aveti foarte multe beneficii daca semnati contracte cu furnizorii de nunta cu cat mai mult timp inaintea evenimentului. Sa presupunem ca ne dorim sa avem un cameraman sau un fotograf profi pentru nunta, atunci trebuie sa luam in considerare ca ofertantul poate fi contractat de alti miri.

Daca rezervi serviciile foto – video cu 2 ani mai devreme ai sanse sa primesti si o alta lista de preturi. Multi fotografi si cameramani fac discounturi daca sunt rezervati cu cel putin 2 ani inaintea nuntii. Totodata ofertantii evolueaza rapid in bransa foto video, iar onorariile acestora cresc considerabil de ala an la an. Exista o probabilitate destul de mare sa  reprezinte si un dezavantaj rezervarea din timp a fotografului si a cameramanului.

Cu cat timp inainte cautam fotograful si cameramanul pentru nunta

Exista cazuri in care mirii au apelat la serviciile unor agentii foto – video cu mult timp inaintea nuntii. Membrii echipei prezentati in momentul semnarii intre timp nu mai fac parte din acea echipa. La tine la nunta va fi prezent altcineva.

Altii citesc acum:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *