Fotografii de nunta reusesc sa manipuleze foarte usor un potential client (mireasa & mire). In primul rand, tu ca viitor mire, mireasa, oricat ai vrea nu poti sa dobandesti o experienta in vizionare. Iata sfatul nostru. Citeste articolul: De ce trebuie sa fii atenta la fotografiile de prezentare din portofoliul unui fotograf?

Noi te sfatuim sa fii foarte atent cand alegi fotograful in urma portofoliului. Multi fotografi aleg ca in portofoliu sa posteaze doar fotografii reusite. Un portofoliul ce trebuie luat in calcul este acela cu un numar mare de fotografii de la acelasi eveniment. In marea parte a portofoliilor foto vedem cate o fotografie, maxim 2 de la un eveniment ceea ce nu este relevant pentru tine pentru a iti face o parere despre munca fotografului.

Atentie la calitatea unui portofoliu complet

Nu va lasati influentati de splendoarea si calitatea fotografiilor individuale. Cereti sa vi se arate 30, 40 de fotografii de la acelasi eveniment. Doar asa va puteti face o parere despre viziunea fotografului. Totodata trebuie sa fiti atenti la modul in care fotograful va fotografia nunta voastra. Sunt multi fotografi care nu vor sa auda de „pozele de grup” sau fotografierea cu fiecare invitat.

Fotografii si-au dezvoltat principii de dezvoltare si nu accepta anumite conditii, chiar daca acestea vi se par normale. Ei sunt raspunzatori de calitatea pe care o vedeti in portofolii, motiv pentru care trebuie sa cunoasteti si modul de lucru pentru a se obtine calitatea vazuta.

De ce trebuie sa fii atenta la fotografiile de prezentare din portofoliul unui fotograf

Fotografiile pe care le vezi intr-un portofoliu reprezinta nivelul si viziunea fotografului. In ziua de astazi multi fotografi au evoluat atat de mult incat iti va fi foarte greu sa alegi un ofertant fotograf.

Indiferent de decizia pe care o iei, nu pune mai presus de calitate pretul prestatiei. Cauta sa gasesti un beneficiu in colaborarea cu acesta si nu lucra cu el doar pentru ca are cel mai mic pret. Poti sa citesti aici despre cel mai mic pret pentru foto video de nunta.

Altii citesc acum:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *