Am gasit o echipa de fotografi care ofera o reducere de 100 euro pentru serviciile foto de nunti. Ofertele fotografilor de nunta care au reducere 100 Euro pot fi vizulizate la urmatoarea adresa: Vezi Pontul de Marti – Fotografi de nunta care au reducere 100 Euro

Oferte fotografiere nunti cu reducere: https://madvideo.ro/fotografi-nunta

Cum poti obtine reducerea de 100 Euro pentru serviciile foto de nunta?

Platforma merge pe un principiu relativ simplu si anume:

Daca se semneaza un contract cu unul dintre videografii madvideo, platforma va ofera automat o reducere printr-un voucher activ in valoare de 100 euro. Acesta poate fi folosit la achizitionarea serviciilor foto.

Atentie insa pentru ca cei de la madvideo anunta ca oferta este limitata iar perioada in care se poate folosi voucher-ul este de doar 3 zile. Echipa ofera importanta maxima celor care sunt hotarati sa lucreze cu ei, motiv pentru care solicitarile rezerva automat datele solicitate pana la solutionarea acestora.

Cum poti sa iei legatura cu un membru al echipei?

Foarte simplu, vizualizezi ofertele si trimiti solicitare. Dupa ce ai trimis solicitare, vei fi contactat telefonic in scurt timp.

Fotografi de nunta care au reducere 100 Euro

Un plus nou pe piata din Romania, platforma madvideo.ro detine cea mai performanta echipa foto video de nunta. Functionand pe algoritmi inteligenti, platforma se face remarcata si prin calitatea videografilor si a fotografilor.

 

Altii citesc acum:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *