Am obervat ca fotografii de nunta intervin asupra desfasuratorului de nunta. Ajung sa impuna anumite ore pentru sesiunile foto si sa incurajeze mirii sa respecte desfasuratorul facut de ei. Dezbatem in acest articol desfasuratorul evenimentului.

Pentru ca ziua nuntii va fi plina de momente nepravazute si pentru ca vei fi inzestrata cu multe emotii, ai toate sansele sa te decalezi cu programul. Nu cred ca este o nunta pana in prezent la care sa nu se fi intarziat macar 5 minute sosirea la local sau primul dans. Pentru ca la nunta sunt asteptate mai multe persoane, trebuie sa iei in calcul ca programul propus se poate decala.

Mai nou, fotografii de nunta ofera consiliere mirilor inainte de nunta propunandu-le un desfasurator cat mai bine organizat. Ca orice ofertant, fotografii realizeaza un desfasurator care sa ii avantajeze pe ei. Ofera timp pentru sedintele foto, pentru sesiuni foto la pregatiri etc.

 

Fotografii de nunta intervin asupra desfasuratorului de nunta

Sfatul meu este sa nu transformi nunta intr-un studio foto sau intr-un platou de filmare doar pentru ca asa a recomandat fotograful sau videograful. Eu te sfatuiesc sa iti organizezi timpul asa cum crezi tu. Asa cum ti-ar placea tie ca evenimentele sa se intample. Asculta-ti fotograful, analizeaza propunerea acestuia si luati o decizie impreuna.

Nu lasa fotograful sa decida pentru tine

Nu lasa fotograful sa decida ce trebuie facut cu timpul din ziua nuntii sub pretextul ca tu nu stii. Comunica cu fotograful si spunei cum ai vrea tu sa se intample lucrurile. Alege un fotograf de nunta care sa inteleaga dorintele tale. In final, fotografiile si filmul de nunta au un rol important. Iar cel mai important rol este sa redea nunta asa cum a fost.

Nu lasa pe mana fotografului ce tu ar trebui sa faci. Nu merge pe ideea ca daca colaborezi cu un fotograf foarte bun, rezulatele vor fi si cele asteptate. Fotografii nu fac altceva decat sa transmita prin imagini ceea ce s-a intamplat in ziua nuntii. Fotografii sunt artisti care dau valoarea cadrelor foto. Eu stiu de unde si cum sa fotografieze ca tu sa spui: Ce frumos!

Nu cred ca fotografii sunt si buni organizatori chiar daca au sute de nunti fotografiate. In primul rand, vor fi oameni care iti vor spune: Uite, trebuie sa faci asa la turta miresei. Sau: Trebuie sa faci traditia aia ca altfel e pacat. Ai sa vezi ca la nunta sunt multe persoane pricepute care se ofera sa iti ofere sfaturi.

Alegeti impreuna

Eu zic ca cel mai bine este sa va sfatuiti si sa alegeti impreuna. Fac referire la timpul pe care il alocati pentru sedintele foto dar si pentru locatii. Multi fotografi va indruma sa mergeti in anumite locatii pentru ca au vazut ei la alti fotografi sedinte foto interesante. O locatie nu trebuie aleasa pe principiul ca este frumoasa. O locatie trebuie sa aiba o semnificatie.  Cu siguranta un fotograf care stapaneste fotografia va realiza cadre interesante.

Fotografiile din albumul de nunta

Foarte important este ca la toate aceste discutii sa asiste si viitorul tau sot. Rezultatele vor fi bune daca toate partile se implica in proiect.

Fotografiile din albumul de nunta

De asemenea te sfatuiesc sa nu il lasi pe fotograf sa decida pentru tine ce fotografii sa puna in album. Alege ce iti place tie! Nu ce ii place lui! Indiferent de nivelul la care se afla fotograful, serviciul in sine este platit de tine si are rolul sa te multumeasca pe tine. Daca tu vrei anumite fotografii in albumul de nunta, nu ezita sa-i spui.

Cum alegi fotograful de nunta?

Bun, ca tot ti-am spus despre ce trebuie sa faci in relatia cu fotograful de nunta, permite-mi sa iti spus si cum sa alegi un fotograf util de nunta. Pentru ca toate miresele aleg doar pe principiul vazut placut, am scris un articol in care am explicat toti factorii care conteaza atunci cand alegi un fotograf de nunta. Daca vrei, citeste despre cum alegi fotograful de nunta.

 

 

Altii citesc acum:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *