Potrivit statisticilor din 2017, va prezentam un raport al mediei de varsta al celor care aleg sa se casatoreasca. Ai sa ramai surprins sa vezi cate persoane sub 20 de ani aleg sa se casatoreasca. Citeste articolul: La ce varsta se casatoresc oamenii?

Sub 20 ani

Intr-un numar impresionant, persoanele sub 20 de ani fac pasul cel mare. Chiar daca nunta reprezinta un pas important in viata unui om, unde ai nevoie de maturitate pentru a iti da consimtamantul, aproximativ 7.000 de persoane merg feiciti la starea civila unde spun hotarati: DA!

Oare, e bine sa te casatoresti atat de tanar? Tinerii de aceasta varsta lasa pe ultima suta de metri contactarea ofertantilor foto video. Am scris aici cand trebuie contactat fotograful si cameramanul pentru nunta.

20 – 24 ani

Aproximativ 34.000 de persoane aleg sa isi organizeze nunta mult visata. Chiar daca au o varsta destul de frageda, se pare ca nunta nu ii sperie deloc pe tinerii care au hotorat sa se casatoreasca in 2017.

Sa fie aceasta varsta potrivita pentru a te casatori?

25 – 29 ani

45.000 de persoane aleg sa se casatoreasca avand varste cuprinse intr 25-29 de ani. Aceasta medie de varsta este cea mai aleasa de persoane pentru a face pasul cel mare.

Daca ai 29 de ani si te casatoresti este tarziu? 

Stiai ca aceasta clasa de persoane isi doresc noul trend in fotografia de nunta? Afla care este noul trend in fotografia de nunta.

30 – 34 ani

Intr-un numar aproximativ de 23.000 de persoane aleg sa se casatoreasca la aceasta varsta. Multi spun ca aceasta varsta ar fi cea mai potrivita pentru te casatori. Chiar daca multi cred ca nunta este ca un „loz in plic”, persoanele din grupa 30-34 ajung la maturitatea necesare pentru ca nunta sa fie”lozul castigator”

Te casatoresti din dragoste la 34 de ani?

35 – 39 ani

12.000 de persoanele aleg sa se casatoreasca la varste cuprinse intre 25 – 39 de ani. Cu un grad ridicat de maturitate, acest segment de persoane sunt destul de pretentioase cand vine vorba de casatorie.

Inca exista multe persoane care nu cred in nunta si nici in casatorie. De asemenea multi dintre cei aflati la aceasta varsta, se duc in fata ofiterului de stare civila pentru a 2-a oara.

De ce te-ai casatori la 39 de ani?

40-44 ani

7.000 de persoane se incadreaza in aceasta varsta si se duc la starea civila pentru a spunde: DA!

Exista dragoste adevarata la 44 de ani care sa duca la casatorie – nunta? Tu stiai ca de la 40 de ani in sus, oamenii aleg diferit serviciile de filmar? Da, pentru ei calitatea nu mai conteaza! Dar pretul Da! Citeste de ce acesti oameni aleg cel mai mic pret pentru filmarea de nunta.

45-49 ani

Peste 5.000 de miri si miresici cu varste cuprinse intre 45 – 49 de ani aleg sa oficieze legatura dintre ei.

Se pare ca dragostea nu tine cont de varsta!

50-54 ani

Daca tinerii sunt mult mai grabiti sa isi orgranizeze nunta, persoanele cu varste cuprinse intre 50 si 54 de ani sunt intr-un numar de doar 5.000 prezenti la starea civila pentru a spune: Da! Probabil ca ti-ai dat seama ca aceste persoane nu fac nunta de argint.

Dragostea face mininui indiferent de varsta!

55 – 59 ani

La aceste varste, oamenii sunt intr-un numar mic, de doar 1.400 care aleg sa mai organizeze o nunta. Daca te intrebi ce se intampla cu oamenii de peste 60 ani, te anunt ca intr-un numar de aproximativ 1.300 dintre acestia aleg sa se casatoreasca.

Fericirea se contruieste, nunta transforma iubirea in pretuire, motiv pentru care orice varsta are frumusetea si valoarea ei. Oamenii care se casatoresc, sunt frumosi si traiesc momente unice indiferent de varsta acestora.

 

Altii citesc acum:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *