Incepand cu 2018, algoritmii platformelor care  gazduiesc video-uri sunt mult mai destepti. Ce inseamna acest lucru? E simplu, video-ul de la nunta ta va fi publicat dar fara sunet. De multe ori sunetul este blocat. In unele cazuri filmul de nunta iti este sters. Citeste mai multe despre: Licenta de sunet poate compromite postarea clipului de la nunta. Afla ce trebuie sa faci.

Ca viitoare mireasa, iti imaginezi filmul de nunta ca pe o poveste. De multe ori iti doresti o anumita melodie. De obicei miresele aleg melodii comerciale. In cazul in care si tu iti doresti o melodie comerciala sa stii ca sigur sunetul va fi blocat. Asta in cel mai fericit caz. Ce este de facut in acest caz?

Cei mai dezvoltai algoritmi sunt in spatele platformelor: Youtube, Vimeo si Facebook.

Sfatul nostru este sa il lasi pe videograf sa decida ce melodie va sustine clipul de nunta. Cere-i videografului sa cumpere coloana sonora. Asa vei scapa de algoritmi care iti pot sterge clipul de nunta. In acest caz, ai garantia ca videograful este legal din toate punctele de vedere.

Licenta de sunet poate compromite postarea clipului de la nunta

Costurile vor creste?

Videografii iau in calcul cumpararea coloanelor sonore. Se poate percepe o suma suplimentara in cazul in care va doriti o anumita coloana sonora. De obicei videografii aloca intre 50 – 100 Euro pentru achizitionarea coloanei sonore. Nu ii cere videografului sa foloseasca o coloana sonora pe care a cumparat-o deja pentru alt client.

Sfatul nostru este sa iei in calcul restrictiile de sunet pentru clipul de nunta. Vorbeste si consulta-te cu videograful pentru ca tu sa poti posta in siguranta videoclipul de la nunta. Iti poti face o idee aici despre cat costa coloanele sonore pe care le auzi in filmele de nunta. Vezi cat costa la MusicBed

Si cand esti in cautarea celui mai ieftin cameraman, gandeste-te ca in spatele unui film frumos exista investitei. Afla mai multe despre consumatorii de preturi cat mai mici pentru filmarea nuntii.

Altii citesc acum:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *