Noul trend in fotografia de nunta se numeste „same day edit”. Te intrebi ce este acest „same day edit”. Nou trend ofera mirilor un nou serviciu foto ce contine realizarea unui set de fotografii de nunta editate si postate in seara nuntii.

Multi fotografi au inceput sa ofere un set de poze editate in seara nuntii pentru a ii fideliza pe miri si totodata pentru a-si promova serviciile. Fotografiile postate in seara nuntii au scopul de a arata puterea si viziunea ofertantului fotograf si totodata de a oferi un beneficiu clientilor miri. Raport calitate pret nu exista pentru ca serviciul nu este optional. Same day edit este inclus in oferta fotografului sau se ofera ca drept bonus pentru fidelizare.

Recomandam fotografii care realizeaza Same Day Edit

Noi recomandam sa lucrezi cu fotografi care au in oferta lor si same day edit. Iti garantam ca fotografiile te vor fascina si iti vor prelungi starea pe care nunta o intipareste in memoria ta.

Sunt multe mirese care spun ca au achizitionat deja sedinte auxiliare precum: Prewedding sau Trash the dress. De ce ar achizitiona si un serviciu de editare rapida a catorva poze pentru ca fotografii oricum pun pe profilele lor de socializare cateva poze de la eveniment pentru promovare.

Same Day Edit – Noul Trend In Fotografia De Nunta_1

 

Asa este, multi fotografi, chiar foarte multi fotografi aleg sa se promoveze prin poze postate la cald. Sunt etichetate mai multe persoane ce apar in acele imagini. Insa, se intampla ca volumul de lucru sa fie imens! Sau poate in serviciul foto contractat de tine, nu exista resurse suficiente pentru realizarea unei editarii rapide. In acest caz vei primii fotografiile de la nunta conform perioadei de predare din contract.

Alege inteligent fotograful de nunta!

Unul dintre factorii pentru care fotografii aleg sa ofere acest bonus este faptul ca numarul ofertantilor foto si video a crescut foarte mult. Fiecare incearca sa aduca un plus in oferta. Din pacate, de cele mai multe ori, mirii aleg pretul! Asa este si la video. Oamenii aleg sa nu plateasca prea mult pentru servicii foto – video.

 

Altii citesc acum:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *