Cu siguranta de  multe ori nu ai luat in considerare timpul de post-productie pe care fotografii si cameramanii il au. Citeste acest articol si afla ce se ascunde in spatele timpului de predare. Chiar trebuie sa citesti articolul: Timpul de livrare al filmarii si al pozelor de la nunta poate spune multe despre ofertant

Media timpului de asteptate este intre 30 si 90 de zile. Atat timp trebuie sa astepti dupa nunta ca tu sa primesti fotografiile si filmarea. Se poate si mai rau de atat. Sunt ofertanti foto video care predau materialele clientilor si in 6 luni, adica 180 de zile! Inspaimantator! Ofertanti se apara si spun: Calitatea se realizeaza in timp. Avem nevoie de timp pentru a edita cat mai bine fotografiile si filmul de nunta.

Nu este asa!

Faptul ca tu ai acceptat sa lucrezi cu un fotograf sau cameraman care iti va da materialele in 6 luni de zile, este doar vina ta. Ce se intampla cu adevarat in spatele timpului de post procesare iti poate spune foarte multe lucruri despre ofertant printre care:

  • Se va da un timp de livrare foarte mare in cazul in care ofertantul nu detine o echipa. El face singur editarea si cand are timp!
  • Fotograful si videograful sunt ancorati si in alte proiecte sau mai rau de atat pentru tine, ofertantii au un job stabil.
  • Ofertantii merg pe principiul: Sa fie cat mai multe lucrari
  • Nu inteleg importanta si utilitatea predarii intr-un timp scurt.

Cat este timpul real pe care un fotograf sau videograf il investe in realizarea unei editari de nunta?

Stand de vorba cu mai multi videografi si fotografi cunoscuti din Romania, am tras concluzia cu un ofertant nu investeste mai mult de 30 – 40 de ore in editarea evenimentului tau. Se investeste acest timp in cazul in care ofertantul nu are sustinerea unei echipe. Daca vorbim despre antreprenori sau echipe de productie timpul de predare poate ajunge la 10 zile!

Da! Este posibil sa primesti filmarea de la nunta in 10 si la calitate maxima! Am vazut ca cei de la madvideo au introdus editarea premium ce are ca termen de predare 10 zile. Link catre cei de la madvideo cu ofertele de filmari nunti: https://madvideo.ro/filmari-nunti/bucuresti

Timpul de livrare al filmarii si al pozelor de la nunta poate spune multe despre ofertant

Cand sunt implicati 3 editori in nunta ta, nu are cum sa nu iasa bine! Fiecare are un aprot pozitiv asupra filmului de nunta. Am stat de vorba cu cei de la madvideo si am inteles ca folosesc un workflow bine dezvoltat prin care pot livra calitatea maxima pe care ei o realizaza in 10 zile. Uneori si in mai putin.

Primesti filmarea in 10 zile dar la costuri premium?

Am ramas surprinsa sa vad ca preturile pentru un serviciu complet de filmare nunta + editare premium sunt foarte accesibile. Daca ei pot cu siguranta ca se poate! Chiar daca ei sunt cea mai evoluata echipa foto video de nunta, eu zic ca si altii ar putea sa predea macar in 30 de zile print-o organizare mult mai buna.

Am fost mireasa si stiu ce inseamna sa astepti 90 de zile sa primesti poze si filmare.

Altii citesc acum:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *